Basisschool Op Weg
Vakanties Bieb Op School
Kalender
<
Juni
>
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo

Vertrouwenspersonen

Intern contactpersonen

Als interne vertrouwenspersonen begeleiden en ondersteunen wij medewerkers, ouders en leerlingen bij door hen ervaren ongewenste omgangsvormen en vragen.

Wanneer hier sprake van is, dan kijken wij graag mee hoe hier mee om te gaan. 

Mocht u hulp bij de behandeling van uw klacht nodig hebben, kunt u terecht bij Gemma Sanders (gemma.sanders@op-weg.nl)of Ilona Goppel (ilona.goppel@op-weg.nl). Telefoonnummer: 024-6631645.

 

Externe vertrouwenspersoon Stichting Condor

 

Als externe vertrouwenspersoon begeleid en ondersteun ik medewerkers, ouders en andere betrokkenen bij door hen ervaren ongewenste omgangsvormen en integriteitsvraagstukken

Wanneer hier sprake van is, u heeft een klacht én u ervaart een drempel om dit zelf bespreekbaar te maken, ofwel een gesprek leidt niet tot een gewenste oplossing, dan kijk ik graag met u mee hoe hier mee om te gaan. U bepaalt uiteindelijk zelf welke keuze u hierin maakt.

Als externe vertrouwenspersoon ben ik niet in dienst van Stichting Condor en daarmee onafhankelijk. Ook ga ik vertrouwelijk om met de informatie die ik krijg, ik heb immers een geheimhoudingsplicht (m.u.v. strafbare feiten).


Willemijn Scheeren

Tel: 0619361245

info@willemijnscheeren.nl

Filmpje vertrouwenspersoon SPO Condor